RAJA. Trei localități sunt lipsite de apă potabilă de mai bine de 24 ore

233
RAJA. Trei localități sunt lipsite de apă potabilă de mai bine de 24 ore - apa1349334355-1356006639.jpg

Articole de la același autor

De peste 24 de ore, mai precis de ieri dimineață, de la ora 7,00, localitățile Pecineaga, Moșneni și Dulcești sunt lipsite de apă potabilă din cauza avariilor Enel din zonă. Liniile de alimentare cu tensiune a stațiilor de pompare și a surselor din localitățile menționate sunt căzute și nici până la această oră, cei de la Enel nu au reușit remedierea situației.


"Ne cerem scuze fata de toți consumatorii afectați de aceste situații, dar S.C. RAJA S.A. Constanța nu poate asigura serviciile de alimentare cu apă potabilă în lipsa energiei electrice și totodată îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor relua furnizarea apei potabile imediat ce lucrătorii Enel vor reuși să realimenteze cu energie stațiile de pompare", precizează purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea.


De asemenea, reprezentanții RAJA fac apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/66.44.44. Echipele de intervenție RAJA vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametrii optimi, atâta timp cât funcționalitatea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare nu este perturbată de lipsa energiei electrice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.553 secunde