RAJA. Vezi aici când se oprește apa rece în cartierul Tomis III din Constanța

95
RAJA. Vezi aici când se oprește apa rece în cartierul Tomis III din Constanța - apapotabila-1430218299.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de deviere a conductei principale de alimentare cu apă, de pe b-dul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța - zona City Park Mall, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe acest tronson, începând de miercuri seara, 29 aprilie, de la ora 22,00, și până joi dimineață, 30 aprilie, la ora 7,00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul Tomis III, cei din perimetrul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu - strada Farului - bulevardul Tomis, abonații de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Tomis și Aurel Vlaicu, dar și constănțenii alimentați prin punctele termice numerele 101, 118, 119 și 214. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de deviere și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6322 secunde