Rămânem fără curent electric. Care sunt zonele afectate

178
Rămânem fără curent electric. Care sunt zonele afectate - curent-1536164397.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii vor rămâne și astăzi fără curent electric. Măsura este luată din cauza efectuării unor lucrări anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, de către SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța.

Astfel, în intervalul 8.00-18.00, vor rămâne fără curent cei care au domiciliul în localitatea Moșneni (strada Ștefan cel Mare, Neagoe Bararabi, Radu Șerban), localitatea Hagieni, cu străzile Salcâmilor, Islazului și Florilor.

În Constanța, vor suferi din cauza curentului oprit locuitorii din cartierul Piața Chiliei, strada Maramureș, strada Ion Vodă și strada Crișana. Întreruperile vor avea loc între orele 9.00-14.00. În Nãvodari, nu vor avea lumină, între orele 8.00-18.00, locuitorii din Mihai Viteazu, mai exact cei cu domiciliul pe străzile Căminului, Muzicii, Al. Macedonschi, Remus Opreanu, Principală, Răsăritului, Dealului, Dacia, Sudului, Constanței. Între orele 9.00-17.00 se oprește curentul și în Medgidia, în localitatea Carvănul Mic, dar și în localitatea Movilița și Mereni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Septembrie 2018
Stire din Social : Centrul Constanței, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.3228 secunde