Răsfăț la capătul lumii. Unde petrec constănțencele ziua de 8 martie

566
3
Răsfăț la capătul lumii. Unde petrec constănțencele ziua de 8 martie - rasfatlacapatullumii-1424972169.jpg

Articole de la același autor

Începutul primăverii înseamnă câteva ocazii bune de a fugi într-o minivacanță cu persoana iubită și pentru că se apropie 8 martie, agențiile de turism au pregătit pachete turistice cu sejururi speciale pentru doamnele și domnișoarele care vor să se răsfețe la Roma, pe Coasta de Azur sau în Dubai.

De 8 martie, femeile plutesc de fericire pentru că au primit cadoul potrivit. Unii domni, inventivi, nu le cumpără flori și bomboane, ci le surprind cu vacanțe în cele mai vizitate destinații din Europa și nu numai. Cele mai norocoase dintre constănțence vor sărbători ziua de 8 martie tocmai în Dubai, având astfel ocazia de a se răsfăța în cel mai extravagant loc de pe pământ. Pentru șapte nopți de cazare, acestea trebuie să scoată din buzunar 499 de euro. Altele, în schimb, vor sărbători Ziua Femeii pe Coasta de Azur. Aici, pentru un sejur cu trei nopți la un hotel de trei stele, acestea vor plăti 99 de euro.

"De 8 martie, avem grupuri de doamne care merg în Bulgaria, la Balcic, să petreacă, iar un sejur cu două nopți costă 45 de euro. Alte grupuri vor merge la Varna, mai exact în Constantin și Elena, iar pentru acest sejur doamnele sau domnii vor scoate din buzunar 56 de euro. Avem câteva solicitări și pentru Dubai, pentru că doamnele vor să se distreze și să facă shopping. Aici, pentru șapte nopți de cazare vor plăti 499 de euro. De asemenea, avem solicitări și pentru Roma, o destinație foarte căutată de constănțeni, iar un pachet cu trei nopți de cazare și bilet de avion inclus costă 299 de euro", a precizat Cristian Bărhălescu, managerul ICAR Tours Constanța.

Anul trecut, numărul turiștilor români care s-au bucurat de plajele cu nisip alb și fin din insulele Maldive a fost de 3.204, în creștere cu 32% față de 2013, când au fost 2.423 de turiști români, arată datele statistice. Și constănțenii și-au petrecut anul trecut vacanțele în Maldive, iar tendința este de a păstra această destinație pentru sejururile mai lungi, nu pentru minivacanțele de două, trei zile. "O destinație caldă spre care se mai îndreaptă oamenii este Maldive, însă clienții aleg această destinație pentru un sejur mai lung, nu pentru trei zile", a adăugat acesta.

Un cadou nu foarte costisitor, dar care arată grijă și atenție poate avea uneori o valoare mai mare decât o bijuterie scumpă sau o vacanță la celălalt capăt al lumii. 

Comentează știrea

zoro
27 februarie 2015
specificatie

UNELE nu toate constănțencele. Câteva cu pedigree si bani pe măsură. Restul, majoritatea, se vor bucura si la mărțișoare de 1 leu, doar ca unele nu-l vor pri.i nici pe acela. Deci schimbați titlul ! Unde vor pleca unele constănțence si ce vor face majoritatea de 1-8 Martie. Ca le dați si celor fara bani sperante ca vor pleca prin excursii exotice.

job online de acasa
27 februarie 2015
job

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

RODICA
27 februarie 2015
oferta de nerefuzat de lucru!

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Înapoi la școală!
Pagina a fost generata in 0.5235 secunde