RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL TINEREI DIN CONSTANȚA UCISE DE O PRESUPUSĂ RĂCEALĂ / "La autopsie, plămânii ei erau plini de puroi!"

17961
3
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL TINEREI DIN CONSTANȚA UCISE DE O PRESUPUSĂ RĂCEALĂ /
Primarul comunei Cobadin, Cornel Cocoș, ne-a declarat că tânăra Lavinia Taraban ar fi ajuns la spital, după ce a mâncat, într-o seară, o felie de tort, în urma căreia s-ar fi simțit rău. 
Fata a fost diagnosticată inițial cu enterocolită, susține edilul, a urmat tratament de specialitate timp de aproximativ o săptămână, dar starea acesteia a continuat să se deterioreze. "Am auzit că Lavinia respira foarte greu și obosea repede, iar la un moment dat, medicii au fost nevoiți s-o intubeze. Ulterior, și-a mai revenit, după care, iar i s-a făcut rău. La priveghi, oamenii spuneau aseară că la autopsie, plămânii ei erau plini de puroi", a declarat pentru "Cuget Liber", Cornel Cocoș.Comentează știrea

dr
17 noiembrie 2017
HUO

Cea mai CLARA DEMONSTRATIE a PORCARIEI de Romania si medicina de Romania. Orice om care se prezinta la un control TREBUIE CONTROLAT si la plamani, cum respira. RESPIRATIA este o FUNCTIE VITALA. Si daca la un moment dat chiar respira rau si doar au intubat o dar n au vazut ca avea pneumonie, infectie grava la plamani care trebuia tratata e rau. TREBUIE DATI AFARA.

dr
17 noiembrie 2017
medicina Consanta

Spuneti mai clar unde a fost tratata, unde a ajuns, cine a tratat o de ce a tratat o , daca chiar avea enterocolita si cum s a ajuns la acest diagnostic. SPUNETI NUMELE dr si spitalului...etc.

Ion
3 martie 2018
Hai sa vorbim sa nu adormim

Asta-i articol de ziarist calificat ???? Pai nu va este rusine ? ,, La priveghi, oamenii spuneau aseară că la autopsie, plămânii ei erau plini de puroi", a declarat pentru "Cuget Liber", Cornel Cocoș." Asta-i informare ? Mai ziarista lu' peste, mai ai frati acasa ? Daca da, spune-le sa nu se faca ziaristi, asta pentru respect fata de blazonul familiei, ca tu l-ai dezonorat rau de tot !!! Daca pentru un astfel de articol iei informatiile de la priveghi, ai gresit cariera fetito !

Pagina a fost generata in 0.7097 secunde