RATC. Abonamentele gratuite, ridicate tot de la casele de bilete

182
1
RATC. Abonamentele gratuite, ridicate tot de la casele de bilete - autobuz-1493366391.jpg

Articole de la același autor

Pensionarii cu pensii de până la 1.250 de lei, persoanele mai în vârstă de 70 de ani, persoanele de peste 60 de ani care nu realizează venituri, nevăzătorii și persoanele cu handicap grav, mediu și ușor vor primi încă două luni legitimațiile de transport la fel cum le-au primit și până acum, de la casieriile RATC.

Începând cu 1 iulie, eliberarea legitimațiilor se va face de către Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța, în baza cererilor depuse de către beneficiari în perioada 10 – 30 aprilie, la cluburile de pensionari.

După data de 2 mai, depunerea cererilor se va face doar la punctele de pe strada Dezrobirii nr. 123, blocul IS3, pe strada Aurora nr. 2, blocul PF1 – Piața Farului, la punctul din Piața Tomis III, la punctul de pe strada Zorelelor nr. 68 bis și la sediul Serviciului Public de Asistență Socială, pe strada Unirii nr. 104, biroul nr. 7.

Pentru mai multe informații, cei interesați se pot adresa SPAS – Serviciul sprijin comunitar și evenimente sociale, telefon 0341/488.530.

Comentează știrea

cetatean
28 aprilie 2017
Pomeni

Cam asta se face cu banul contribuabilului. se da POMANA, sa zica ala ce primeste un bogdaproste in dreapta si in stanga. NU realizeaza venituri dar se poate plimba cu RATC-ul...ca sa treaca pe langa piete (tomis3 si grivita) si sa se uite pe geam la legume si fructe si sa-i treaca foamea...ca nu realizeaza venituri, doar i se DAU...firimituri

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0333 secunde