Concurs Reduceri de 10% pentru plata anticipată a impozitelor la stat

328

Articole recomandate

Persoanele fizice și juridice pot beneficia de reduceri la plata cu anticipație a tuturor obligațiilor către bugetul local până la data de 31 martie 2010. Astfel, potrivit H.C.L.M. nr.467/2009, privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2010, persoanele fizice beneficiază de o bonificație de 10%, iar persoanele juridice de o bonificație de 5% din sumele datorate pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport.
Plata impozitelor și taxelor locale se poate face la toate ghișeele Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanța sau la oficiile poștale din localitate. Prin excepție, contribuabilii care primesc înștiințări de culoare roz sau bleu se vor prezenta, în vederea achitării sumelor datorate, la agențiile fiscale sau serviciile specializate ale SPITVBL.
Termenul scadent pentru plata primei rate a impozitelor și taxelor locale este 31 martie 2010, iar a doua rată va fi achitată până la data de 30 septembrie 2010, inclusiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Martie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 2.0317 secunde