Reduceri de la "Crizantema" pentru vizitatorii Târgului de nunți din Mamaia

519
Reduceri de la
Laboratorul "Crizantema" se numără printre cei aproximativ 30 de expozanți de la Târgul pentru nunți care se desfășoară, pe acest sfârșit de săptămână, în Mamaia, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo). 


Tortul reprezintă una dintre principalele atracții ale unei nunți, așadar cofetarii au pregătit pentru vizitatori câteva modele deosebite. Posibilită-țile, atât pentru torturile de nuntă, cât și pentru cele de botez sau aniversări, sunt însă multiple. Orice idee, dorință a mirilor, părinților sau a celor apropiați sărbătoritului poate deveni realitate.

Cofetarii de la "Crizantema" spun că totul este posibil, și asta pentru că au la activ numeroase training-uri în străinătate, iar echipamentele din la-borator sunt dintre cele mai performante. Pot face torturi cu motive florare ori abstracte, rotunde, pătrate, în formă de piramidă sau hexagon, cu fotografie imprimată pe blat, cu frișcă, ciocolată sau creme cu diverse arome, toate cu ingrediente 100% naturale.

Prețul unui kilogram de tort este cuprins între 30 și 55 de lei, în funcție de compoziție, design. Constănțenii care vizitează Târgul pentru nunți din Mamaia pot însă obține și flyere de la standul Laboratorului "Crizantema" cu care se pot prezenta apoi la unitate și obține o reducere de 5% la absolut toate torturile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Social : ANOFM/ A crescut din nou șomajul
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3753 secunde