Reducerile de personal de la Ministerul Sănătății nu afectează județul Constanța

372

Articole recomandate

Ministerul Sănătății a înaintat, duminică, Guvernului propunerea privind reducerea de personal din cadrul instituțiilor aflate în subordine. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății, sunt propuse spre desființare 374 de posturi, dintre care 119 aparțin instituțiilor finanțate de la bugetul de stat și 255 instituțiilor care se finanțează din buget propriu. "Se estimează că restructurarea va conduce la o reducere cumulată a cheltuielilor de aproximativ 10 milioane de lei", se mai arată în comunicatul de presă.
Întrebată dacă județul Constanța va fi afectat de restructurări, dr. Camelia Ciobotaru, director coordonator al Direcției de Sănătate Publică Constanța, a explicat situația : "Mai mult de atât nu avem cum să dăm afară. S-a pus problema restructurării la nivelul agențiilor guvernamentale pentru fiecare minister în parte". Dr. Ciobotaru a mai adăugat: "Noi mai avem nevoie de personal, nici nu se pune problema să facem restructurări. Din păcate, nu putem face angajări, pentru că nu ne permite O.G. nr. 34 pe 2009, privind rectificarea bugetară".
Propunerea reprezintă rezultatul unei analize care a urmărit eficientizarea activității, prin eliminarea unor posturi care nu mai corespund necesităților actuale, precum și prin comasarea anumitor instituții. Analiza urmează a fi extinsă și în cadrul celorlalte structuri din subordinea Ministerului Sănătății.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 04 August 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Luni, 03 August 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Sâmbătă, 01 August 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.7041 secunde