Regăsește-ți puterea interioară în Tabăra "Tomiris"

175
Regăsește-ți puterea interioară în Tabăra

Articole recomandate

Dacă crezi din toată ființa că pe această planetă poate fi reinstaurată pacea, armonia și lumina divină participă la Tabăra de Unificare a Geto-Dacilor "Tomiris".


Această tabără este pentru cei care își onorează cum se cuvine străbunii geto-daci. Ei știau că este necesar un echilibru între trup, minte și spirit, astfel că, pe parcursul a trei zile, poți face ce îți stă în putință pentru a aduce un plus de echilibru între aceste trei componente ale omului. Începând cu 26 august, la ora 11.00, la Pecineaga, ești binevenit să te reconectezi la rădăcinile geto-dacice.


Pentru trup vei face încărcări solare, lucru cu energia, exerciții fizice, tehnici de recuperare medicală (musculare și articulare) prin presupunctură și masaj, vei căuta hrana vie, și alte activități. Pentru minte vei face colocvii pe linie istorică, legende, poezie, meditații și alte activități de ordin artistic și cultural. Iar pentru spirit vei socializa, medita, și sâmbătă vei aprinde focul sacru în onoarea Reginei Tomiris, căutând să găsești pacea și adevărul. 
Locul de campare și accesul la program este gratuit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7866 secunde