Regim termic oscilant în perioada 1 - 14 mai, precipitaţii însemnate cantitativ în a doua săptămână

460
Regim termic oscilant în perioada 1 - 14 mai, precipitaţii însemnate cantitativ în a doua săptămână - regim-termic-1682955551.jpg

Articole de la același autor

La nivel naţional, regimul termic va fi oscilant în perioada 1 - 14 mai, cu temperaturi maxime de până la 24 de grade, în timp ce, la capitolul precipitaţii, acestea se anunţă excedentare în a doua săptămână, reiese din prognoza de specialitate, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Dobrogea, valorile medii de temperatură maximă se vor încadra în prima săptămână între 13 şi 19 grade, cu cele mai coborâte valori în intervalul 3 - 4 mai şi cele mai ridicate valori spre sfârşitul săptămânii. În primele zile ale celei de a doua săptămâni, temperaturile diurne vor coborî spre 17 grade, apoi vor atinge 20 de grade în ultimele zile din interval. Valorile medii ale minimelor vor avea variaţii în prima săptămână şi se vor încadra între 7 şi 9 grade, apoi vor creşte treptat spre 11 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în a doua săptămână din luna mai.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5537 secunde