Reguli noi de circulație, în cartierul Tomis Nord

356
Reguli noi de circulație, în cartierul Tomis Nord - regulinoidecirculatie-1571772040.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord și au copiii la Școala nr. 29 "Mihai Viteazul" trebuie să știe că, începând din luna noiembrie, vor fi introduse noi reguli de circulație în zonă. 


Primăria municipiului Constanța, împreună cu SC Confort Urban, va realiza o resistematizare rutieră și pietonală. Măsura vine în sprijinul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 29 "Mihai Viteazul" și pentru fluidizarea traficului rutier. 


Astfel, stația de autobuz de pe strada Cișmelei, din zona școlii, va fi mutată mai aproape de trecerea de pietoni, implicit mai aproape de unitatea de învățământ. Strada Nufărului va deveni arteră cu sens unic dinspre strada Lotus spre strada Suceava, iar pe strada Lotus, sensul unic se va institui dinspre strada Suceava spre aleea Umbrei. 


"Părinții sunt sfătuiți să folosească această rută pentru a-i duce pe copii la școală. Măsurile au fost luate pentru a nu se mai forma ambuteiaje în fața unității de învățământ și pentru creșterea gradului de siguranță al elevilor", explică reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Septembrie 2019
Stire din Eveniment : Trafic deviat pe Autostrada Soarelui
Pagina a fost generata in 0.4983 secunde