Reprezentanții Ambasadei Statelor Unite, în vizită la RAJA Constanța

589
S.C. RAJA S.A. a avut oaspeți de seamă, la sfârșitul săptămânii trecute. Societatea constănțeană a primit vizita unei delegații oficiale din partea Ambasadei Statelor Unite la București. Reprezentanții SUA, atașatul comercial, Keith Kirkham, și atașatul naval, Joe Vandelac, au vizitat sediul central al societății, unde au avut și o întâlnire cu conducerea RAJA.

Discuțiile au vizat continuarea proiectelor comune pentru introducerea și promovarea tehnologiilor inovatoare, a produselor și serviciilor americane pe piața românească de apă și apă uzată. Totodată s-a discutat și continuarea protocolului dintre cele două părți privind schimburile de experiență dintre profesioniștii români și cei americani.

"În ultimii ani, RAJA Constanța s-a impus prin profesionalism și calitate, inovație și dinamism, reu-șind astfel să atragă atenția celor mai mari specialiști și companii de la nivel internațional, în sensul implicării acestora în mai multe proiecte care duc la dezvoltarea serviciilor furnizate atât din punct de vedere calitativ, cât și tehnic. Prin activitățile sale prestate, S.C. RAJA S.A. Constanța a reușit să pună bazele unei relații speciale, fructuoasă și apreciată de către cei mai mari specialiști din domeniu, din Statele Unite ale Americii. Colabo-rarea consolidată și prin semnarea protocolului cu Ambasada SUA în România a dus la realizarea și implementarea unor proiecte viabile", a precizat purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Stire din Social : Se oprește apa la Medgidia
Marţi, 10 Ianuarie 2012
Stire din Social : Atenție se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.4143 secunde