Restaurant Estival, alegerea potrivită pentru întreaga familie

186
Restaurant Estival, alegerea potrivită pentru întreaga familie - fondestivalrestaurant-1406305765.jpg

Articole de la același autor

Toată lumea știe că înotul și distracția pe plajă îți fac poftă de mâncare, iar timpul de căutare pentru un restaurant potrivit unde să servești masa îți va răpi din porția de relaxare. Și când știi că nu îți poți mulțumi familia cu preparate culinare oarecare,

iar gustul, diversitate și prospețimea sunt lucruri de la care nu poți face rabat, doar simplul gând că trebuie să cauți restaurantul potrivit îți dă frisoane.

Dacă te afli în Mamaia Nord, rezolvarea vine direct la șezlongul tău. Pe plaja Estival poți comanda mâncare direct pe nisipul arzător și tot acolo vei fi servit. Dar dacă vrei să iei o masă copioasă, nu trebuie să pleci prin toată stațiunea, ci doar te ridici de sub umbrelă și intri în restaurantul Estival, aflat la doar câțiva pași. Meniul este foarte variat, cu fel și fel de supe și ciorbe, cu feluri principale pe bază de pui, porc, vită etc. Dar, dacă ești vegetarian fii sigur că vei gusta cele mai proaspete legume în combinații inedite. Nu lipsesc nici specialitățile din pește, dar nici desertul care este foarte îndrăgit de cei mici. Un amănunt considerabil este faptul că îți poți pune singur în farfurie cât vrei pentru că terasa dispune de o linie de autoservire lungă de 10 metri, plină cu bunătăți proaspăt gătite. Tot aici poți servi o foarte bună pizza. Poate întâi te îmbie doar mirosul, însă după ce ai să guști vestita pizza "Estival" nu ai să uiți explozia de savoare ce îți va învălui papilele gustative.

Ca totul să fie perfect, poți să îți cumperi produse de patiserie și cofetărie, făcute în laborator propriu. Preparate cu gem, vanilie sau ciocolată, nu sunt nici prea însiropate, dar nici seci și nici nu au timp să stea în tavă la cât de gustoase sunt. Iar prețurile sunt pentru toata buzunarele, indiferent cât de pretențios ești la mâncare. Meniurile sunt accesibile tuturor, fie că servești masa în restaurant sau de la autoservire.

Familia va aprecia alegerea făcută și îți va fi mult mai ușor când vei vrea să servești o masă gustoasă și un desert savuros.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Social : O mie de lampioane pentru copii
Pagina a fost generata in 1.9228 secunde