Restricţii de parcare în zona Tomis III. Sunt asfaltate mai multe alei

354
Restricţii de parcare în zona Tomis III. Sunt asfaltate mai multe alei - restrictiideparcare-1620132963.jpg
Reprezentanţii autorităţilor locale din Constanţa anunţă restricții de parcare, miercuri, 5 mai, în două zone din cartierul Tomis III. “Măsura a fost luată pentru buna desfăsurare a lucrărilor de asfaltare care vor avea loc miercuri, 5 mai, în parcările amenajate pe strada Soveja, în zona blocului O6 și pe bulevardul Tomis, în dreptul blocului M4”, au precizat cei de la Primăria Constanţa.

Pe strada Soveja, se va asfalta aleea de acces aferentă blocului O6 și spațiul destinat parcării autovehiculelor. Amplasamentul a fost construit de la zero. În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare și au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare.

De asemenea, echipele administratorului drumului public vor interveni miercuri, 5 mai, cu utilaje de asfaltare pe bulevardul Tomis, în zona blocului M4, unde suprafața carosabilă va fi recondiționată.

„Facem apel către conducătorii auto să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5278 secunde