Restricţii de trafic, în mai multe zone din Constanţa. Infrastructura rutieră în reabilitare

351
Restricţii de trafic, în mai multe zone din Constanţa. Infrastructura rutieră în reabilitare - restrictiidetrafic-1627284675.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Constanța, prin SC Confort Urban, continuă programul de modernizare a tramei stradale din cartierele orașului. Luni și marţi, au loc lucrări de asfaltare a carosabilului pe aleile Cameliei și Pictor Nicolae Tonitza din zona Dacia, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 7.30 şi 15.30.

În cartierul Abator, au fost demarate lucrările de recondiționare a carosabilului pe străzile Dunării și Frigului. Echipele administratorului drumului public intervin luni, 26 iulie, cu utilaje pentru decopertarea carosabilului, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, până la ora 15.30. Lucrările vor continua toată săptămâna, cu același regim de restricții de trafic rutier, în intervalul orar 7.30 şi 15.30.

„Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2322 secunde