Restricții de trafic pe un tronson al bulevardului Mamaia

300
Restricții de trafic pe un tronson al bulevardului Mamaia - restrictii-1631540505.jpg
Echipele administratorului drumului continuă procesul de modernizare a zonei carosabile pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei. Luni noapte, 13 septembrie, se vor finaliza lucrările de frezare a carosabilului pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 21:00-06:00.

De marţi noapte, 14 septembrie, se va acționa simultan cu utilaje pentru frezarea și asfaltarea carosabilului. Pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân se va decoperta zona carosabilă în timp ce pe celălalt sens de mers se vor executa lucrări de asfaltare. Carosabilul va fi recondiționat prin turnarea asfaltului în două straturi. Marți și miercuri, se va turna stratul format din binder iar joi și vineri se va așterne stratul de uzură.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total în perioada 14-17 septembrie pe câte un sens de mers, în intervalul orar 21:00-06:00, după cum urmează:

- marți, 14 septembrie și joi, 16 septembrie, pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei;

- miercuri, 15 septembrie și vineri, 17 septembrie, pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3651 secunde