Restricții rutiere în Peninsulă și linii speciale de autobuz pentru festivalul din week-end

1154
1
Restricții rutiere  în Peninsulă și linii  speciale de autobuz pentru  festivalul din week-end - restrictii-1499268561.jpg

Articole de la același autor

Începând de ieri, o mare parte a străzilor din zona peninsulară a Constanței au fost temporar închise. Traficul rutier este restricționat pentru pregătirile festivalului Neversea și au fost modificate traseele de autobuze. 


Punctele de închidere a accesului încep de la strada Traian - Poarta 3, strada Traian - Poarta 1, strada Traian cu strada Termele Romane, strada Traian cu bulevardul Tomis, strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Decebal, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor, strada Bucovina cu strada Eroilor și strada Shanghai cu strada Yokohama. 


Autoritățile le recomandă participanților la festival să folosească numai mijloacele de transport în comun special destinate, puse la dispoziție de către RATC și Primăria municipiului Constanța. Dacă totuși se alege autovehiculul personal, conducătorii auto vor fi îndrumați să folosească parcarea fostei baze RATC, de pe strada Chiliei, RATC Constanța urmând a asigura trasee "Neversea", ce vor lega parcările de autovehicule de zona evenimentului. 


Astfel, RATC va asigura transportul persoanelor care doresc să participe la acest eveniment, prin suplimentarea transportului cu două linii (curse speciale), cu aproximativ 50 de autobuze. Acestea vor circula cu o frecvență de 12 minute. Autobuzele Neversea 1 vor pleca de la Gara CFR spre Portul Tomis, iar Neversea 2 vor pleca din Mamaia spre Portul Tomis, cu mențiunea că acestea nu vor opri în stațiile din oraș, ci doar în punctele de îmbarcare și debarcare pasageri. 


Pasagerii vor putea achiziționa bilete/abonamente de transport din toate punctele de vânzare RATC, inclusiv din cele special amplasate la cap de linie (Portul Tomis) și în apropierea locației evenimentului. 


Cei care ajung la mare cu mașinile personale sunt sfătuiți să le staționeze în parcarea de la Pavilionul Expozițional, situat pe bulevardul Mamaia - zona Pescărie, în parcarea centrului comercial VIVO!, pe bulevardul Aurel Vlaicu sau în parcarea din zona Poarta 1 - Vraja Mării, în aceasta din urmă fiind disponibile în jur de 270 de locuri.


Comentează știrea

Liviu Burebista
6 iulie 2017
Avem di tåtii..........

Pun si eu o intrebare; oare cat costa primaria municipiului Constanta,organizarea acestei destrabalari , care se chiama : Neversea ? Oare chiar sau rezolvat toate problemele cu care se confrunta marea majoritate a cetatenilor Constantei ? Inca functioneaza " Circ si paine " , paine mai putina dar ce conteaza.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.445 secunde