Risc de întrerupere a energiei electrice în zonele Mircea Vodă, Cernavodă și Tortomanu

292
Astăzi, între orele 7,00 și 19,00, la solicitarea operatorului de sistem S.C. Transelectrica S.A., se vor retrage din exploatare LEA 110 kV Mircea Vodă - Cernavodă - Ecluza Cernavodă - Tortomanu C1 + C2, simultan, în vederea asigurării condițiilor de NSSM pentru lucrări de montare fibră optică, pe LEA 750 kV Isaccea - Varna.

Ca urmare a acestei lucrări, consumul stațiilor de transformare Cernavodă și Ecluza Cernavodă, va fi preluat din rețeaua de MT, din stațiile adiacente, cu excepția CEED Cernavodă 2 70 MW (există acord EDPR), care va fi întreruptă.

Drept urmare, gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenți acestor stații, va scădea. În eventualitatea apariției unor avarii în rețeaua de MT, acestea vor fi remediate în regim de urgență, urmând ca timpul de realimentare al consuma-torilor să se realizeze în aproximativ două ore.

Echipele Enel Distribuție Dobrogea împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3458 secunde