Rise Fest cheamă oamenii faini la distracție pe plajă

246
Rise Fest cheamă oamenii faini la distracție pe plajă - risefest-1567064125.jpg

Articole de la același autor

Pe 30 și 31 august 2019, sunteți invitați să luați parte la prima ediție Rise Fest, un festival dedicat celor îndrăgostiți de mare, de oameni frumoși și de muzică bună! 


Din pasiunea pentru ceea ce este frumos, Rise Fest a decis că este momentul ca plaja Răsărit din Corbu să devină gazda unui eveniment adresat oamenilor faini care visează la o pauză de la agitația de zi cu zi.


Accesul la festival se va face pe baza brățărilor achiziționate de la intrarea în Complex Răsărit. Prețul unui bilet pentru o singură zi este de 30 lei, iar cel al unui abonament pentru ambele zile este de 50 lei. 


Cazarea se va face în camping-ul Complex Răsărit, locurile ocupându-se în ordinea sosirii. În situația ocupării tuturor locurilor disponibile, există posibilitatea campării în cadrul camping-urilor din vecinătate.


Vineri puteți să îi urmăriți în cadrul festivalului pe Krypton Unplugged, Dinu Olărașu, Marius Brațu, Eugen Avram, Tatiana & Marius Ojog, Vali Petcu, Raluca Cismaru, Puiu Crețu. Iar sâmbătă îi vedeți pe Mircea Vintilă, Daniel Iancu & Teddy Tudoroiu, Maria Gheorghiu, Walter Ghicolescu, Dana Florian, Cătălin Stepa, Laurențiu Marinescu și Tituș Constantin.
Alătură-te mării și distracției în acest week-end pe plaja Răsărit din Corbu, începând cu ora 19.00 pentru a te desprinde de cotidian.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0913 secunde