ROMÂNIA, PARALIZATĂ DE NINSORI. Un ciclon trece deasupra țării! Cod portocaliu și mii de oameni fără curent electric

2043
ROMÂNIA, PARALIZATĂ DE NINSORI. Un ciclon trece deasupra țării! Cod portocaliu și mii de oameni fără curent electric - gercodgalbenninsoare31392969f814-1492673404.jpg

Articole recomandate

Cod portocaliu și cod galben de ninsori până vineri. Meteorologii au emis o nouă avertizare meteo de ninsori abundente în zonele montane. România este traversată de un ciclon, care determină o răcire accentuată și ninsori abundente. Vremea este neobișnuit de rece și în Capitală, iar sâmbătă dimineață temperaturile vor coborî până la -2 grade. 


În stațiunea montană Rânca, județul Gorj, stratul de zăpadă măsoară peste 50 de centimetri, scrie gorjeanul.ro. În următoarele zile sunt așteptate noi ninsori, după cum arată prognozele meteorologilor.


A nins ca-n plină iarnă și zona cabanei Postăvaru, județul Brașov. Localnicii au publicat pe Facebook imagini cu brazii acoperiți cu zăpadă.


Oamenii din Focșani au avut parte de o supriză, după ce și-au găsit, joi dimineața, mașinile acoperite de zăpadă. Din cauza vântului puternic, mai mulți copaci au fost culcați la pământ.
Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, traficul a fost oprit pe DN1, între localitățile Ciucea și Poieni, județul Cluj, din cauza unui copac doborât de vânt. Din același motiv, s-a blocat DN1J, între localitățile Gârbău și Căpușu Mare.

Iarna s-a reîntors și în Sibiu. Fulgi mari de zăpadă au început să cadă în oraș. Pe drumul spre Păltiniș se circulă în condiții de iarnă, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0202 secunde