România va scăpa în curând de restricții! Ce activități se vor redeschide

1843
1
România va scăpa în curând de restricții! Ce activități se vor redeschide - restrictii-1644746410.jpg

Articole de la același autor

Petreceri până în zori în cluburi şi tribune pline la meciurile de fotbal! Sunt doar câteva din relaxările aflate pe masa autorităţilor din ţara noastră.


Potrivit Antena3.ro autoritățile pregătesc un set de măsuri de relaxare care vor întra în vigoare gradual, în funcție de rata de incidență.

Renunțarea la starea de alertă după doi ani de pandemie înseamnă revenirea la normalitate.


Românii vor putea intra fără certificat digital în instituții publice, culturale restaurante, cinematografe, cafenele, centre comerciale, hoteluri, pensiuni.


Restaurantele, sălile de fitness vor putea funcționa la capacitate maximă, deci nu la 30% din capacitate, așa cum se întâmplă în prezent.

Atenție fără limita de program. Deci nu se vor mai închide la ora 22.

Nici magazinele nu vor mai avea limita de program, asa cum se întâmplă în prezent, acestea pot fi deschise până la ora 22.

Vor fi redeschise discotecile și cluburile care în prezent sunt interzise.


Comentează știrea

Relu
13 februarie 2022
Crinali tradatori

Ar trebui sa scapam de jigodiile care ne conduc si care ne-au furat ani din viata. Acum ar vrea sa ne bage in razboi ca sa indrepte atentia in alta parte si sa scape de raspundere. Pandemia a fost un pretext pentru a fura, a ne indatora si a se pregati de razboi. De ce au scos blindatele in strada in pandemie? Trebuie acuzati de terorism.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6482 secunde