O nouă alternativă pentru fumători

S-a lansat dispozitivul fără fum IQOS 3 DUO

325
3
S-a lansat dispozitivul fără fum IQOS 3 DUO - pozaiqos3duo-1573051038.jpg
De curând, la City Park Mall Constanța, Philip Morris International, lider mondial în materie de inovație a produselor fără fum, și-a lansat ultimul produs,   IQOS 3 DUO. Evenimentul a avut loc în cadrul IQOS Store din mall, unde foarte mulți constănțeni au fost prezenți și s-au arătat dornici să testeze noul dispozitiv, un produs adaptat la nevoile consumatorilor. 


Cu această ocazie, invitații, dar și persoanele care se aflau la acel moment în mall au putut afla că IQOS 3 DUO a fost conceput ca răspuns la nevoile exprimate de consumatori și reprezintă cel mai nou și evoluat produs din portofoliul companiei. Practic, IQOS 3 DUO aduce funcționalități noi care ajută fumătorii adulți să facă mai ușor trecerea de la fumat, la alternativele fără fum - o încărcare mai rapidă și un "stilou" mai rezistent, ce permite două utilizări consecutive, fără a fi nevoie de încărcare. Reprezentanții firmei au declarat că  fumătorii pot achiziționa noul produs  începând cu data de 5 noiembrie. 


"Aceste îmbunătățiri și inovații continue ale dispozitivelor IQOS sunt esențiale în punerea în practică a viziunii noastre despre un viitor fără fum. În prezent, aproximativ opt milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut la IQOS și au renunțat la țigări", a declarat Jacek Olczak, chief operating officer în cadrul Philip Morris International.


"Noi trebuie să venim mereu cu noi îmbunătățiri, cu noi inovații, așa că, azi, la patru ani de la lansarea IQOS în România, venim cu acest produs. Nu este perfect, dar este, cu siguranță, cel mai sigur produs din categoria sa", a spus, la rândul său, Dragoș Bucurenci, director de comunicare, prezent, la eveniment.  


Precizăm că Philip Morris International intenționează ca, până în 2025, cel puțin 40 de milioane de fumători ai țigărilor din portofoliul propriu să facă trecerea la produse fără fum, iar cel puțin 30% din volumul total al producției să fie reprezentat de produse fără fum. 


70% din fumătorii care trec la IQOS, renunță complet la țigări


Reprezentanții companiei spun că, în medie, 70% din fumătorii care trec la IQOS, renunță complet la țigări, ceea ce face IQOS cea mai convingătoare alternativă pentru fumatul convențional existentă în prezent. În plus, trebuie menționat că, în ultimii 15 ani, compania a investit peste șase miliarde de dolari în cercetare științifică, în dezvoltarea și comercializarea portofoliului de produse fără fum. Peste 400 de oameni de știință, ingineri și specialiști de top sunt implicați în asigurarea unei evoluții constante a acestei categorii de produs. Este important de reținut că IQOS nu este lipsit de riscuri, acesta livrează nicotină, substanță ce creează dependență.
Pentru a afla mai multe informații despre modul în care Philip Morris International contribuie la viziunea pentru un viitor fără fum, vă invităm să vizitați website-ul companiei – www.pmi.com. Despre Philip Morris International: Un viitor fără fum.
Philip Morris International (PMI) transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum și, în cele din urmă, pentru a înlocui țigările cu produse fără fum în beneficiul adulților care, altfel, ar continua să fumeze, al societății, al companiei și al acționarilor săi. Philip Morris International este un producător de tutun de top implicat în producția și comercializarea țigărilor, produselor fără fum și dispozitivelor electronice aferente și accesoriilor, precum și alte produse cu conținut de nicotină, pe piețe din afara SUA. Viitorul văzut de Philip Morris International se bazează pe o categorie nouă de produse fără fum care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Prin resurse multidisciplinare în dezvoltarea produselor, dotări de ultimă generație și fundamentare științifică, Philip Morris International își propune să se asigure că produsele sale fără fum satisfac preferințele consumatorilor adulți și îndeplinesc cerințele stricte de reglementare. Portofoliul de produse fără fum IQOS include produse cu tutun încălzit și produse cu vapori care conțin nicotină. Potrivit estimărilor Philip Morris International, în 30 iunie 2019, erau aproximativ 8,8 milioane de fumători adulți din întreaga lume care au renunțat la fumat și au adoptat produsul din tutun încălzit fabricat de Philip Morris International, disponibil spre vânzare în 51 de piețe, cele mai recente lansări fiind în Statele Unite, Emiratele Arabe Unite și Belarus, sub brandul IQOS. Pentru mai multe informații, vizitați www.pmi.com și www.pmiscience.com/ro/home.


Comentează știrea

Jamesemafe
29 octombrie 2022
Jamesemafe

моментальный кредит webmoney

Brettdeter
16 noiembrie 2022
Brettdeter

naplex pharmacy exam https://faannntastic.wordpress.com web hosting low cost

Romanspuct
21 noiembrie 2022
Romanspuct

school district of phila https://dataput.ru datinsite

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7582 secunde