S-a terminat pacea? Consilierii USR, supăraţi că nu pot organiza şedinţa extraordinară pentru suspendarea Regulamentului din Peninsulă

299
S-a terminat pacea? Consilierii USR, supăraţi că nu pot organiza şedinţa extraordinară pentru suspendarea Regulamentului din Peninsulă - gatapacea-1637686493.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali USR au primit răspuns nefavorabil la solicitarea de convocare a unei ședințe extraordinare de Consiliu Local, având ca obiect pe ordinea de zi suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța.

Anunţul a fost făcut în cursul zilei de marţi, 23 noiembrie, iar reprezentanţii USR acuză secretarul general al municipiului de rea credinţă. „Secretarul general arată o rea voință crasă prin faptul că nu organizează o sedință de Consiliul Local la cererea unei treimi din Consiliul Local. Doamna secretar Mirabela Viorela Călin nu își cunoaste atribuțiile de secretar general și pune în cârca consilierilor organizarea ședinței de Consiliu Local(rapoarte de specialitate, avize ale comisiilor de specialitate, informații cuprinse în documentele de convocare). Conform Codului Administrativ, art 243, lit. f și g secretarul general are următoarele atribuții:

f) Asigură procedurile de convocare a Consiliului Local și efectuarea lucrărilor de secretariat, comunicarea ordinii de zi(...)

g) Asigură pregătirea lucrărilor supuse dezbaterilor Consiliului Local și comisiilor de specialitate ale acestora. Reaua voință a administrației Chițac-Ovanesian se vede din avion”, susţin reprezentanţii USR Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.451 secunde