Salariații din sănătate vor primi banii mai devreme

194
Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța asigură personalul medical că-și va primi salariul la timp, chiar cu o zi mai devreme. "Am dat 2.500.000 de lei către sanatorii, 5.700.000 de lei către spitale și le vom da și mâine (n.r. astăzi) peste 6.000.000 de lei, pentru plata salariilor. Am mai plătit o restanță de 6.700.000 de lei către farmacii, la care ar trebui să mai dăm 25.000.000 de lei, să ajungem la zi", a declarat Liviu Mocanu, președintele CJAS Constanța.
Angajații din sistemul sanitar își primesc, de obicei, salariul pe data de 15, dar cum ziua de salariu pică într-o zi de sâmbătă, reprezentanții CJAS au luat decizia să vireze banii în cont mai devreme, astfel încât salariații să aibă bani de Ziua Marinei.
CJAS Constanța a mai primit bani în plus și pentru programele de oncologie și diabet. "Vrem să plătim și restanțele la farmacii, apoi vom discuta cu reprezentanții legali ai farmaciilor să asigure medicamentele pentru afecțiuni oncologice, pentru a debloca segmentul acesta", a decla-rat președintele CJAS Constanța.
Reprezentanții Casei vor discuta cu cele cinci-șase farmacii care asigură medicamentele care acoperă rețetele pe oncologie pentru a debloca segmentul.
Pentru a le ajunge banii, reprezen-tanții CJAS Constanța au făcut demersuri pentru a mai primi 19.000.000 de lei. "În Constanța, tratăm persoane și din alte județe, așa că așteptăm bani în plus", a precizat Mocanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 August 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Joi, 13 August 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.795 secunde