Salvator și în timpul liber! I-a scos pe cei 3 tineri din mașina răsturnată

587
Salvator și în timpul liber! I-a scos pe cei 3 tineri din mașina răsturnată - whatsappimage20210130at203327-1612032661.jpg

Articole de la același autor

Un pompier de la ISU Constanța a devenit salvator și în timpul liber. Bărbatul i-a scos pe cei trei tineri din mașina răsturnată în urmă cu două seri, la Constanța.
"Colegul nostru, plt.mj.Rusu Petrica a fost sunat de soție că la coltul străzii unde locuiesc s-a întâmplat un accident cu o mașina răsturnată. Fără să stea pe gânduri a pus o geacă pe el și ghete în picioare,fugind spre zona indicată. 
Acolo mai multe persoane țineau de mașina răsturnată pe lateral, sprijinită între un copac și un stâlp cu cabluri electrice.
A văzut  prima victim și susținând capul acesteia, a reușit  împreună cu oamenii din jur să îl scoață  din mașină. Apoi i-a spus soției să îi șuștină capul până la ajungerea ambulanței,după care s-a întors la mașină și pe partea șoferului, prins în centură, era un alt tânăr.


A tăiat centura după ce a văzut că își trage picioarele spre el și le poate mișcă, și l-a scos pe geam împreună cu cei de acolo. Ulterior,l-a întins pe asfalt și a rugat o alta persoană să îi susțina capul,intre timp au sosit și colegii care încadrau echipajul de prim ajutor și un echipaj saj, și Descarcerarea. Colegul nostru s-a întors la mașînă și persoana din dreapta față avea picioarele prinse în bord. 
I-a susținut corpul până s-a reușit decopertarea plafonului , luându-i pulsul la gât și vorbind cu el,împreună cu colegii de pe Descarcerare au reușit să îl imobilizeze și să îl puna pe targa lopata și apoi fiind predat echipajului SMURD C", au povestit reprezentanții ISU Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7505 secunde