Concurs Sâmbătă aduceți tot uleiul uzat în piață!

382

Articole de la același autor

La cinci luni de la debutul oficial al Campaniei de conștientizare a populației privind necesitatea colectării uleiului vegetal uzat, Mare Nostrum începe acțiunea, propriu-zisă, de colectare a uleiului rezidual. Pe data de 22 mai, Caravana Ulei Uzat va fi prezentă în piețele Abator și Km 4 - 5, pentru a-i întâmpina pe cetățenii responsabili.
Constănțenii care doresc să predea uleiul rezidual colectat în gospodării, sunt așteptați, sâmbătă, în intervalul 10.30 - 12.30 în piața Abator și 12.30 - 14.30 în piața din Km 4 - 5. Aceștia vor fi întâmpinați, la Caravana Ulei Uzat, de voluntarii Mare Nostrum. La activitate va participa și Phoenix Distribution, firmă specializată de colectare, care este co-finanțator și partener al proiectului. Simultan, se vor desfășura activități de informare și îndrumare a trecătorilor către centrul de colectare mobilă.
"Prima zi de colectare a uleiului vegetal uzat reprezintă, pentru noi, concretizarea acțiunilor de informare și responsabilizare, de până acum. Sperăm ca și cetățenii să fie la fel de receptivi la inițiativa noastră și să pună, în practică, sfaturile primite de la voluntarii noștri. Gestionarea responsabilă a uleiului rezidual nu este o procedură complicată. Tot ceea ce trebuie să facă este să colecteze uleiul uzat în sticle de plastic, pe care să îl predea Caravanei Mare Nostrum, în cadrul acțiunilor de colectare. Cetățenii responsabili vor primi, din partea organizației noastre, o recompensă simbolică", a declarat Mihaela Cândea, director executiv Mare Nostrum.
Prin "Campania de conștientizare privind uleiul uzat", Mare Nostrum urmărește să transforme colectarea uleiului rezidual într-o practică obișnuită, atât în ceea ce privește utilizatorii economici, cât și utilizatorii casnici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 Mai 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.631 secunde