Şantier pe bulevardul Lăpuşneanu. „Va fi realizat un zid de susținere a trotuarului la limita cu Parcul Tăbăcăriei”

172
Şantier pe bulevardul Lăpuşneanu. „Va fi realizat un zid de susținere a trotuarului la limita cu Parcul Tăbăcăriei” - lapusneanu2-1636384954.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Constanţa anunţă că lucrările de modernizare a bulevardului Alexandru Lăpuşneanu sunt în grafic şi în plină desfăşurare.

După îndeplinirea tuturor procedurilor legale și predarea amplasamentului, în data de 18 august 2021 au început efectiv lucrările pe tronsonul cuprins între intersecțiile bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja și cu bulevardul Aurel Vlaicu.

„Până la acest moment au fost executate lucrări în valoare de aproximativ 3,5 milioane de lei, respectiv 5% din valoarea totală a investiției. Au fost realizate organizarea de șantier, în parcarea de la Telegondolă, sistemul rutier și de trotuare - terasamente carosabil și trotuare, instalații electrice – terasamente și fundații stâlpi de iluminat, montare tuburi subterane pentru rețele de energie electrică și comunicații, instalații sanitare – cămine din beton pentru instalații irigații şi terasamente și fundații stații de autobuz. Complexitatea proiectului implică adaptarea la situațiile ce apar pe măsura execuției lui. Spre exemplu, în urma săpăturilor pentru realizarea infrastructurii subterane, a reieșit nevoia realizării unui zid de susținere a trotuarului la limita cu Parcul Tăbăcăriei”, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.656 secunde