Săptămâna Siguranței, la Enel România

209
Săptămâna Siguranței, la Enel România - enelfotoantena3ro1347785935-1352816594.jpg

În perioada 12 - 16 noiembrie, Enel România sărbătorește pentru cel de-al cincilea an consecutiv, Săptămâna Internațională a Siguranței. Inițiativa este dezvoltată în toate țările în care grupul Enel este prezent, cu scopul de a atinge obiectivul companiei: "Zero Accidente" la locul de muncă.


Pe parcursul întregii săptămâni dedicate siguranței și securității în muncă, Enel dezvoltă o serie de activități care implică toți membrii companiei pentru a obține angajamentul acestora față de siguranța la locul de muncă.

Diverse inițiative de informare și comunicare sunt dezvoltate în Muntenia, Dobrogea și Banat pentru a atinge toți cei 4.200 de angajați ai grupului Enel în Romania.


În plus, workshop-uri și conferințe dedicate vor avea loc de-a lungul Săptămânii Siguranței cu scopul de a crește gradul de conștientizare, atât în rândul angajaților, cât și în rândul contractorilor Enel Romania, cu privire la importanța respectării regulilor de siguranță la locul de muncă și utilizării echipamentului de protecție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0479 secunde