Șapte operatori de plajă, sancționați contravențional, pentru construcții ilegale

163
Șapte operatori de plajă, sancționați contravențional, pentru construcții ilegale - sapteoperatori-1592300574.jpg
Inspectorii Administrației Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral au sancționat contravențional șapte operatori de plajă din Năvodari, Constanța și Vama Veche cu amenzi în valoare totală de 70.000 de lei pentru construcții ilegale pe domeniul public al statului și nerespectarea măsurilor stabilite în urma controalelor.


În total, reprezentanții ABADL au notificat 47 de operatori de plajă în vederea dezafectării construcțiilor ilegale amplasate pe plajele litoralului românesc, din care 35 în zona Năvodari, 11 în Constanța și unul la Limanu.


"Notificarea acestora s-a făcut în urma controalelor desfășurate în perioada 25.05 – 03.06.2020 care au avut ca scop identificarea construcțiilor ilegale amplasate pe sectoarele de plajă, iar mulți dintre aceștia nu se aflau la prima notificare. În urma măsurilor dispuse operatorilor de plajă s-au efectuat acțiuni de verificare pentru a stabili modul în care aceștia au respectat măsurile date de inspectori cu termene de remediere pe plajele din Năvodari, Constanța și Vama Veche și s-a constatat că șapte operatori nu au dezafectat construcțiile ilegale. Pentru neaducerea la îndeplinire a măsurilor în termenul stabilit, precum și pentru realizarea de construcții ilegale pe domeniul public al statului reprezentat de plajă, șapte operatori de plajă – Pilistera Market SRL, Safra Mali SRL, Fin.Co.Gero SPA, Megalos Turism Rezidential SRL, Temico Line SRL, Dragoș Com SRL, Cados București SRL au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoarea totală de 70.000 lei, conform O.U.G.  nr. 202/2002", precizează reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1716 secunde