Șase ani de cora. Oferte diversificate, promoții și produse de calitate

352

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, supermarketul cora Brătianu a împlinit șase ani de la înființare, șase ani frumoși, în care au făcut tot posibilul să satisfacă până și cele mai exigente cerințe, venite din partea clienților. Personalul cora a fost mereu atent la dorințele constănțenilor și a adus întotdeauna produse noi, promoții și multe alte surprize. 


Ziua de joi, 25 iulie a fost o zi dulce, zi în care clienții au putut gusta din deliciosul tort aniversar și și-au putut achiziționa, după aceea, ce-i interesează, la cele mai bune prețuri. Pe tot parcursul serii, atmosfera a fost întreținută de cvintetul "Balada" și baritonul Marius Eftimie.
Pentru persoanele foarte ocupate, cărora le rămâne foarte puțin timp pentru cumpărături, reprezentanții cora le sugerează să apeleze, cu încredere, la aplicația cora, cu ajutorul căreia vă puteți face singuri un card de fidelitate, dar vă și puteți abona la SMS, pentru a primi oferte personalizate direct pe telefon. De asemenea, puteți vizualiza hiper punctele acumulate și folosi tichetele cora de reducere direct de pe telefonul mobil. 


La acest moment, constănțenii au două posibilități de a-și face piața rapid: prin comandă online, iar produsele vă pot fi aduse la domiciliu sau prin comandă cora Drive, adică bifați produsele care vă interesează direct de pe telefon sau calculator și vă duceți în ziua și la ora stabilită la magazin, să vă ridicați sacoșile. 


Pentru cei care preferă ca marfa să le fie adusă la ușă, ei trebuie să știe că produsele vor fi livrate doar la adresa clienților cu domiciliul în Constanța, dar și localitățile Cumpăna, Lumina, Mamaia, Murfatlar, Năvodari, Mamaia-Sat, Ovidiu, Valu lui Traian, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol.


Pentru perioada următoare, colectivul hipermarket-ului promite că le vor oferi clienților săi aceleași servicii de calitate. În plus, pentru a beneficia de cea mai bună calitate, cora a angajat o mulțime de specialiști care activează în zona produselor proaspete și a gastronomiei. 


La ora actuală, oferta hipermarketului este comparabilă, prin diversitate, cu cea a magazinelor tradiționale, clienții putând alege din miile de produse, din toate categoriile, de la alimente și băuturi, la igienă sau casă și grădină, îngrijirea copilului, modă și animale de companie.


"Eu fac piața la cora de când au deschis și am fost satisfăcută mereu, de toate produsele și ofertele lor. Nu mai spun de angajați, care mi-au oferit informațiile necesare, ori de câte ori le-am solicitat. În plus, aici am găsit anumite produse pe care nu le-am putut achiziționa din alte părți", ne-a declarat Andra B ., în vârstă de 69 de ani, client fidel cora Brătianu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4236 secunde