Șase tipuri de abonamente pentru călătoriile cu autobuzele RATC

1977
3
Șase tipuri de abonamente  pentru călătoriile cu autobuzele RATC - ratcautobuz48-1381670907.jpg

Articole de la același autor

Dacă mergeți des cu autobuzele de transport în comun, aveți la dispoziție mai multe tipuri de abonamente pe liniile din municipiul Constanța.

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța pune la dispoziția călătorilor șase tipuri de abonamente. Cel mai ieftin este abonamentul de o zi (24 de ore), la un preț de cinci lei. Numărul de călătorii pentru care este calculat este de șase, o călătorie ajungând astfel la 0,83 de lei. Cu 24 de lei vă puteți cumpăra un abonament pe șapte zile, pentru care sunt calculate 28 de călătorii, la un preț mediu de 0,85 de lei. Un abonament pe o singură linie, pentru o lună de zile, costă 55 de lei, un abonament pe două lunii, timp de o lună, este 80 de lei, iar un abonament pe toate liniile, o lună de zile, este 110 lei. RATC mai pune la dispoziția călătorilor și abonamentul pe toate liniile, la purtător, valabil o lună de zile, la un preț de 140 de lei.


De asemenea, de la chioșcurile RATC puteți cumpăra bilete de o călătorie, cu 1,5 lei, și de două călătorii, cu 3 lei.

"Societățile comerciale sau persoanele care vor să deconteze abonamentele le pot achi-ziționa cu factură și chitanță la punctele noastre de la Gară, Cireșica și sediul RATC Constanța", precizează directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase. 


Comentează știrea

sindbad
14 octombrie 2013
Abonamentul MOCCA

Este cel mai utilizat tip de abonament, folosit cu precadere de colorati, senili si pachetari. Apropo, cum a ramas cu privatizarea RATC-ului?? Ca de obicei, prosteala pe fata si circ. Cum am mai spus, o societate comerciala privatizata, nu-si va permite sa vanda transport mocca. Or ptr "onor conducerea urbei", asta reprezinta o alta modalitate de control a gloatei. Parol!

FONDURI UE
14 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Has
14 octombrie 2013
Transport in comun

Timișorenii vor fi chemați la referendum pentru transport în comun gratuit Autor: Capital.ro Marți, 24 Septembrie 2013 Cetățenii municipiului Timișoara vor fi chemați la primul referendum local, în primăvară, pentru a se exprima cu privire la acordarea gratuității pe mijloacele de transport în comun pentru toți concitadinii, a anunțat marți, într-o conferință de presă, primarul Nicolae Robu. 'În faza actuală vom asigura gratuitatea totală pentru toți studenții din Timișoara. Până acum, lor li se asigura gratuitate în cuantum de 50% din partea universităților, dar dacă acestea epuizau fondurile, apăreau problemele. După votul aleșilor locali de marți, primăria va asigura și această cotă de 50%, dacă banii instituțiilor academice vor fi epuizați', a afirmat edilul Nicolae Robu. . Edilul-șef a arătat că a preluat această idee după modelul unor orașe occidentale care creează facilități pentru populație în scopul de a renunța la mașinile proprii și de a reduce atât traficul, cât și poluarea. Municipiul Lugoj a introdus, deja, gratuitatea pentru toți cetățenii localității care folosesc mijloacele de transport

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8187 secunde