Scad tarifele pentru RCA

369
Primele pe care șoferii le vor achita pentru polițele auto obligatorii RCA valabile în 2011 vor fi, în cele mai multe cazuri, mai reduse decât cele practicate de asigurători în acest an, reiese din analiza tarifelor notificate de șapte asigurători Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA), potrivit Mediafax.
"Din analiza tarifelor notificate până în prezent de șapte societăți rezultă faptul că, în cazul gamei medii de asigurați persoane fizice, primele pe care le vor achita în 2011 vor fi mai mici decât în 2010 în cele mai multe cazuri. Aceasta se explică nu doar prin aplicarea sistemului bonus-malus, ci și prin faptul că societățile și-au propus să acorde reduceri în funcție și de alte criterii decât cele utilizate până acum", a declarat directorul Direcției Generale Asigurări Obligatorii din cadrul instituției, Mona Cucu.
În cazul ultimelor trei societăți de asigurare care au notificat CSA, tarifele de bază pentru gama medie de asigurați persoane fizice înregistrează o scădere cuprinsă între minus 14% și 0%, mai precizează acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8786 secunde