Se caută ingineri pentru Germania și fermieri pentru Norvegia

2370
1
60 de locuri de muncă sunt puse, săptămâna aceasta, la dispoziția românilor care doresc  să-și câștige traiul peste hotare. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, prin rețeaua Eures, posturi asistent medical, lucrător în ferme, ingineri operatori mașină de găurit.
Novellas International din Belgia caută cinci asistente medicale. Salarizarea este cea prevăzută în Belgia pentru această poziție și se aplică în funcție de vechime. Pentru primul an lucrat, se acordă 2.142,16 euro brut pe lună, 13 euro brut pe oră, respectiv 25.705,98 euro brut pe an. În Danemarca, diverse ferme angajează 20 de stagiari-lucrători calificați în ferme. Salariul oferit este de 1.260 euro brut lunar.
În Germania, sunt căutați inginerii în domeniul aerostructurii și un responsabil de transport logistică, iar în Norvegia, se caută tehnicieni de transmisii, tehnicieni radio și ingineri. Salariul este de 40.000 de euro brut pe an, plus cheltuielile de călătorie asigurate în interesul serviciului.

Comentează știrea

Fritz
24 noiembrie 2011
Nemți neserioși

Nemții tot "bat toba" că piața muncii pentru români e închisă. Păi dacă vor ingineri și medici români, de ce nu vor și țigani !!??. Ar fi cazul ca guvernul să negocieze cu ei.Pentru un inginer să ia obligatoriu și doi țigani, iar pentru un medic , 3 țigani. Ar fi o "afacere" bună pentru noi restul care rămânem în țară.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5968 secunde