Se caută stewardese românce. Salarii de mii de euro!

211
Se caută stewardese românce. Salarii de mii de euro! - secautastewardese-1470315412.jpg

Articole de la același autor

RSC Consulting, agenție de plasare a forței de muncă în străinătate, reprezentantul MECCTI Ltd în România, anunță un nou proiect de selecție de însoțitoare de bord la Cluj-Napoca, în vederea angajării a 25 de românce în cadrul companiei de aviație Gulf Air. 


Evenimentul de selecție cu angajatorul Gulf Air va avea loc sâmbătă, 13 august, începând cu ora 8, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. 


Angajatorul GULF AIR oferă tinerelor care vor fi angajate un salariu mediu lunar de 1.900 euro, gratuitate la cazare și masă, la uniforme, la transport către și de la locul de muncă, la asigurare medicală și asigurare în caz de accidente valabile oriunde în lume, 36 zile de concediu/an.


Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta minimă de 21 ani, studii liceale finalizate, fluență în limba engleză (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporțională cu înălțimea, înălțime minimă 160 cm, disponibilitate imediată de relocare, abilitate de a înota 50 de metri, fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere.


Persoanele interesate să participe la eveniment trebuie să completeze formularul https://goo.gl/forms/BDGsSq0t4NRovaXl1 și, de asemenea, să trimită la adresa de email [email protected] CV-ul Europass în limba engleză și o poză full body până în data de 10 August 2016.


Reamintim faptul că RSC Consulting este fondatorul Școlii de stewardese Universifly, acreditată de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română, care a instruit până în prezent 613 tineri și este singura organizație de pregătire din România care oferă și oportunități de angajare de însoțitori de bord. 


RSC Consulting a derulat începând cu anul 2013 mai multe evenimente de selecție pentru companii de aviație, facilitând angajarea a peste 200 de tinere românce la companiile de aviație Fly Nas din Arabia Saudia, Gulf Air din Bahrain, Oman Air din Oman.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2974 secunde