Se ieftinește energia electrică de la 1 iulie

498
3
Se ieftinește energia electrică de la 1 iulie - bec1-1371850892.jpg

Articole recomandate

Prețul reglementat al energiei electrice livrate populației va scădea în medie cu 1,3%, de la 1 iulie, a decis vineri Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), potrivit Mediafax.

Prețul reglementat al energiei electrice livrate populației va scădea în medie cu 1,3%, de la 1 iulie, a decis vineri. Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

"Începând cu 1 iulie 2013, prețul la energia electrică livrată consumatorilor finali se va micșora în medie cu 1,3%", se arată într-un comunicat transmis de ANRE.

Decizia a fost luată în urma unei analize semestriale realizată de Comitetul de reglementare din instituție și se va aplica atât consumatorilor casnici, cât și consumatorilor non-casnici care nu au optat pentru schimbarea furnizorului de energie. În România sunt peste 8 milioane de consumatori casnici, categorie în care intră și populația.

Comentează știrea

admirator
23 iunie 2013
hai sa repunem tramvaiele

in circulatie! Daca le mai avem... Bai... ce analize ati facut voi, privind eficientizarea mijloacelor de transport? Motorina s-a scumpit continuu si va continua sa se scumpeasca, energia electrica incepe sa dea inapoi! Nesimtitilor!

Nea Mitica
23 iunie 2013
Vrea tramvai!

De acord cu admirator(ul)! Sa-i repunem in functiune tramvaiele de jucarie, fiindca se ieftineste energia livrata consumatorilor CASNICI, iar omul avea o problema. Cu consumul!

Răspuns la: hai sa repunem tramvaiele
Adăugat de : admirator, 23 iunie 2013
in circulatie! Daca le mai avem... Bai... ce analize ati facut voi, privind eficientizarea mijloacelor de transport? Motorina s-a scumpit continuu si...
admirator
24 iunie 2013
@NeaMitica

"Decizia a fost luată în urma unei analize semestriale realizată de Comitetul de reglementare din instituție și se va aplica atât consumatorilor casnici, cât și consumatorilor non-casnici care nu au optat pentru schimbarea furnizorului de energie." Citat din articol. sa-ti subliniez "cat si consumatorilor non-casnici..." ? Sau sa-ti desenez? Oricum, de acum incolo, e de asteptat o ieftinire si a energiei electrice pentru zona non-casnica. La motorina cum e? Pe linga faptul ca motorina e poluanta... sa inteleg ca esti unu din cei care au primit cate ceva din ce a furat Mazare? ("FURA, DAR NE DA SI NOUA!") fara indoiala, acum tramvaiele in Cta au ajuns doar de jucarie. Dar din vina voastra!Ar trebui sa fiti judecati ...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Economie : A crescut și prețul energiei electrice!
Pagina a fost generata in 0.4997 secunde