SE ÎNTOARCE URGIA LA CONSTANȚA! COD PORTOCALIU DE NINSORI și viscol în tot județul

14161
1
SE ÎNTOARCE URGIA LA CONSTANȚA! COD PORTOCALIU DE NINSORI și viscol în tot județul - urgie-1483604550.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o avertizare cod galben și avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol, în perioada următoare, în tot sud-estul țării și la Constanța.


Astfel, începând din această seară, de la ora 22, aria ninsorilor se va extinde treptat dinspre Lunca Dunării și va cuprinde sudul, centrul și estul țării. În Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul și centrul Moldovei, precum și în zona Carpaților de Curbură, local, ninsorile vor fi însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă consistent.




Va fi viscol în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și în jumătatea sudică a Moldovei, unde vântul va avea intensificări cu viteze de 50 – 70 de km pe oră. În Carpații de Curbură și zona înaltă din Carpații Meridionali rafalele vor depăși 80 – 90 de km pe oră, iar zăpada va fi spulberată și troienită. La începutul intervalului pe litoral vor fi precipitații mixte și se va depune polei.




De vineri dimineață, de la ora 2, și până seara, la ora 18, vom fi sub cod portocaliu de viscol puternic. Potrivit meteorologilor, în a doua parte a nopții de joi spre vineri și în cursul zilei de vineri, în municipiul București și în județele Ilfov, Teleoman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea, Galați și Vrancea, temporar, viscolul va fi puternic, rafalele vântului vor atinge 70 – 85 de km pe oră, reducând vizibilitatea sub 50 de metri și local troienind zăpada.




Comentează știrea

UN AFRICAN STUDENT
5 ianuarie 2017
INTOXICARE JURNALISTICA

CUM ADICA "URGIA" PERHAITO?(NUMELE TAU IN GURA LUI BANCIU AR STARNI MULTA HILARITATE).ADICA VIN OTOMANII, CIUMA, HOLERA? PAI MAI FATO CU PIX DE 0,50 DE BANI, SUNTEM IN PLINA IARNA CAND LA CTA DE MULTE ORI INGHEATA MAREA SI SUNT TROIENE DE ZAPADA. DAR TU PUSTOAICA INCULTA DE UNDE SA STI CE ESTE SI CU CE SE MANANCA METEOROLOGIA IN S-E ROMANIEI?TRANTITI, CA DE OBICEI ,NISTE CUVINTE CATASTROFALE ,CA DOAR, DOAR SA VA CITEASCA CINEVA ARTICOLELE DE 2 BANI. URGIA A VENIT ACOLO LA VOI SI NU TRECE. NOI ASTIA CARE CITIM SI COMENTAM O FACEM IN LIPSA DE ALTE DISTRACTII.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8868 secunde