Se oprește apa în zonele Mamaia, Mamaia Sat și Mamaia Nord

221
Se oprește apa în zonele Mamaia, Mamaia Sat și Mamaia Nord - x-se-opreste-apa-1708935658.jpg

Articole de la același autor

RAJA anunță că în vederea executării lucrărilor de reparații și întreținere a instalațiilor aferente rețelei de distribuție apă potabilă din stațiunea Mamaia (zona Hotel Ambasador), va fi întreruptă furnizarea apei potabile timp de 23 de ore, joi, 29 februarie 2024, în intervalul orar 00.00 - 23.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone: Satul de Vacanță - Complex Dobrogea; stațiunea Mamaia; Mamaia Sat și Mamaia Nord; Mamaia Summerland; Tabăra de copii Năvodari; Depozit 10 și UM - Bateria de Coastă; Ecluza Năvodari, Zona Industrială și SP Midia (Stația de Interconectare Năvodari). Menționăm că investiția face parte din contractul de lucrări cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), în valoare de aproximativ 51 milioane lei.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Ținând cont de complexitatea acestor intervenții, reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată. cu precizarea că la capetele de coloană și la etajele superioare pot să apară abateri de la acest program”, au precizat reprezentanţii companiei de apă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5003 secunde