Se prăbușește natalitatea!

272
2
Se prăbușește natalitatea! - sepreabuseste-1453643773.jpg

Articole de la același autor

Este deja binecunoscut faptul că populația României este într-o continuă scădere. Însă, lunar, România pierde câteva mii de persoane. Potrivit datelor făcute publice de Institutul Național de Statistică, numai în luna decembrie 2015, numărul românilor a scăzut cu peste 5.000 de persoane.

Astfel, în luna decembrie, s-a înre-gistrat nașterea a 14.931 de copii, cu 3.184 mai puțini decât în luna octombrie. În același interval, numărul deceselor a fost de 20.408, cu 1.228 mai puține decât în luna octombrie. Având în vedere că numărul persoanelor decedate este mai mare decât al celor născute, sporul natural provizoriu a fost negativ în luna noiembrie, cu 5.477 de persoane, la fel ca în luna octombrie (3.521 de persoane).

Numărul deceselor copiilor cu vârstă sub un an, înregistrate în luna noiembrie a fost de 128 (8,6 copii sub un an la 1.000 de născuți-vii), rata fiind în creștere față de luna octombrie, când a fost de 7,6 copii sub un an la 1.000 de născuți-vii. 

Comentează știrea

Cezar
25 ianuarie 2016
Da.......

Este ceva firesc, intr-o tara in care nu exista speranta unui trai decent. Oamenii se feresc sa faca copii,sa-i arunce in valtoarea unei vieti de sclavi,sub conducerea parca vesnica a unor ticalosi. Cei cu o pregatire macar medie,nu vor sa-si vada copiii suferind,asa ca ori nu-I fac,ori ii indeamna pe cei facuti sa plece in afara.Nici cei fara carte nu ar dori sa faca prunci,insa ei nu prea stiu cum e cu steriletele alea,ori cred ca alocatiile ar fi o solutie pentru bani de paine. Urmarea,se vor naste in continuare mai multi din cei care nu au bani de scoala,adica populatia va fi si mai indobitocita,si mai chinuita.

DODO
25 ianuarie 2016
tema pentru guvernanti

Sint multe cazuri de familii care au copii nascuti prin tarile unde lucreaza si din comoditate,neglijenta sau nestiinta nu si-au declarat copiii in tara Poate ca si birocratia greoaie descurajeaza ca am inteles ca asta se face numai prin tribunal . Avind in vedere numarul foarte mare a celor plecati cred ca si cel al copiilor nascuti acolo este la fel de mare.Sint tari care nu au dublacetatenie si atunci parintii prefera sa ii lase cu cea de acolo ca-i mai avantajos.Daca nu gasim solutii atunci lasati migrantii sa vina ca astia stiu sa se imulteasca si adunatii cu prolificii nostri bruneti , nu-i greu de dedus viitorul ten romanesc

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Lovită mortal de tren
Pagina a fost generata in 0.3678 secunde