Se reconfigurează sistemul de evidență a salariaților

273
1

Articole de la același autor

Sistemul informatic și portalul pentru depunerea on-line a registrului electronic de evidență a salariaților nu vor fi indisponibile sâmbătă și duminică. În acest interval este programată o reconfigurare a sistemului REVISAL. 


Anunțul a fost făcut de inspectorul general de stat, Danteș Nicolae Bratu. Astfel, portalul destinat angajatorilor pentru depunerea on-line a registrului electronic, aplicația locală de preluare a registrului la ghișeu, aplicația de generare a rapoartelor inspectorilor, aplicațiile și serviciile disponibile central - Pacific, Generarea parolelor pentru registru, DeclarAripoc, Server e-mail, internet - nu vor fi disponibile.


Inspecția Muncii a precizat că inspectoratele teritoriale de muncă au fost informate și au anunțat angajatorii cu privire la acest aspect. După repornirea aplicațiilor, planificată duminică, sistemul va fi funcțional în parametrii obișnuiți, la fel și celelalte aplicații și servicii informatice.


Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3776 secunde