SE SCHIMBĂ FACTURILE LA GAZE!

257
SE SCHIMBĂ FACTURILE LA GAZE! - gazenaturale3-1431432044.jpg

Articole recomandate

Facturile la gaze vor conține de acum înainte și sumele pe care urmează să le plătești în următoarele două luni. Furnizorul de gaze pentru jumătatea de sud a țării va insera în factura pentru clienții casnici și estimările de consum pentru următoarele două luni calendaristice.

GDF Suez susține că, știind cât va avea de plată la gaze în următoarele luni, cetățeanul își va chivernisi mai bine banii, informează Economica.net.

Furnizorul francez îți va prezenta scris, pe lângă suma pe care o ai de plătit pe lunile în care s-a făcut regularizarea și sumele pe care le vei avea de plătit pe parcursul lunii curente și al următoarelor două luni, pe bază de estimări de consum.

Prețul final al gazelor naturale plătite de consumatorii casnici va crește de la 1 iulie cu 5-8%, potrivit șefului ANRE, Niculae Havrileț.

Potrivit economica.net, astfel, diferența între prețul plătit de un român din sudul țării (Muntenia, Dobrogea, Oltenia) și unul din nord (Transilvania, Moldova, Maramureș și Banat) este de aproape 16%.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Economie : Mai puține gaze rusești către România
Pagina a fost generata in 0.5222 secunde