SE SCHIMBĂ VREMEA RADICAL! AVERTIZARE METEO DE PLOI, VIJELII ȘI DESCĂRCĂRI ELECTRICE, LA NIVELUL ÎNTREGII ȚĂRI

2435
2
SE SCHIMBĂ VREMEA RADICAL! AVERTIZARE METEO DE PLOI, VIJELII ȘI DESCĂRCĂRI ELECTRICE, LA NIVELUL ÎNTREGII ȚĂRI - avertizare1474186513-1493885498.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ în perioada următoare.




HARTA ZONELOR AFECTATE. SURSĂ FOTO: ANM


Începând din această după-amiază, de la ora 16, și până sâmbătă, 6 mai, la ora 6, vor fi intervale de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător și cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, local, 15 – 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 - 40 de litri pe metru pătrat.


În această seară și la noapte, astfel de fenomene vor fi mai frecvente la deal, la munte, în sud-vestul și centrul țării. Pe parcursul zilei de vineri și în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, manifestările de instabilitate atmosferică se vor semnala cu precădere în zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia.



Comentează știrea

Flory Nela
4 mai 2017
Loaza,

e informare nu avertizare,nici macar atenționare...

gogu
4 mai 2017
harta

Si care-s judetele alea afectate conform hartii??

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
Stire din Social : ANM. COD GALBEN DE CEAȚĂ, LA CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.4399 secunde