SE STRICĂ VREMEA! COD GALBEN DE VIJELII, FURTUNI ȘI PLOI ÎNSEMNATE

1329
2
SE STRICĂ VREMEA! COD GALBEN DE VIJELII, FURTUNI ȘI PLOI ÎNSEMNATE - furtuni-1439798242.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate, începând din această după-amiază, până mâine noapte.


Potrivit meteorologilor, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele deluroase și montane, precum și în nordul, nord-estul, centrul și, local, în sud-estul țării. Astfel, temporar, se vor semnala averse, descărcări electrice, căderi de grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu aspect de vijelie.


Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, local, 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, cu precădere în zona de munte 40 – 50 de litri pe metru pătrat. Pe arii restrânse, va cădea grindină.


Fenomene specifice instabilității atmosferice vor fi și în județul Constanța, începând din această noapte, dar pe intervale mai scurte de timp.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

cristina
17 august 2015
ANUNT

Acum poti sa faci bani! Exista multe motive pentru care trebuie urgent sa incepi aceasta colaborare: castigi bani imediat, chiar si din prima luna, fara sa construiesti retele de oameni, te sustine o echipa inimoasa si gata sa-ti sara in ajutor, beneficiezi de un suport informational cu totul extraordinar, ai sansa unei cariere de mare viitor. Cere chiar acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4573 secunde