SE STRICĂ VREMEA DRASTIC, LA CONSTANȚA! AVERTIZARE METEO DE PLOI TORENȚIALE, VIJELII ȘI DESCĂRCĂRI ELECTRICE

18361
1
SE STRICĂ VREMEA DRASTIC, LA CONSTANȚA! AVERTIZARE METEO DE PLOI TORENȚIALE, VIJELII ȘI DESCĂRCĂRI ELECTRICE - avertizare14741865131493885498-1495611528.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o informare de vreme rea, în perioada următoare. Începând din această după-amiază, în jurul orei 15, și până sâmbătă seară, în jurul orei 23, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină.


Astăzi după-amiază și la noapte, astfel de fenomene vor fi frecvente în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării. Joi, vineri și sâmbătă, instabilitatea atmosferică se va manifesta în sudul, centrul și estul teritoriului și în toată zona montană.
Se vor înregistra cantități de apă care, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși, local, 15 – 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 – 50 de litri pe metru pătrat.


La Constanța, vremea rea se instalează mai ales de mâine după-amiază, însă vor fi înnorări încă de dimineață. Noaptea, este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere. Vineri vor fi intensificări ale vântului, cu cer parțial înnorat, iar sâmbătă va ploua mai intens pe timpul zilei și slab noaptea.


Comentează știrea

Nelu
26 mai 2017
Vremea

..iar aveti dreptate in legatura cu vremea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4037 secunde