SE STRICĂ VREMEA LA CONSTANȚA ȘI ÎN TOATĂ ȚARA! IATĂ CE NE AȘTEAPTĂ

1341
1
SE STRICĂ VREMEA LA CONSTANȚA ȘI ÎN TOATĂ ȚARA! IATĂ CE NE AȘTEAPTĂ - lalal-1433331031.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi torențiale, furtuni și grindină, în următoarele două zile, în toată țara.


foto: ANM



Astfel, începând de mâine, de la prânz, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, îndeosebi în Moldova, Transilvania și în zona Carpaților Orientali și Meridionali. Spre seară, noaptea și în dimineața zilei de vineri, 5 iunie, instabilitatea atmosferică se va semnala în jumătatea de sud a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, local, 15 litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 40 de litri pe metru pătrat.


La Constanța, mâine, va fi parțial înnorat și vor fi intensificări ale vântului, iar vineri sunt așteptate averse pe timpul zilei, cu rafale puternice, dinspre nord. 



Comentează știrea

balanescu cristian
4 iunie 2015
oferta lucru

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7069 secunde