Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Va fi votată modernizarea bazei pentru câinii fără stăpân

420
Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Va fi votată modernizarea bazei pentru câinii fără stăpân - sedinta-1636020741.jpg

Articole de la același autor

convocate de primarul vergil Chiţac.
Pe ordinea de zi sunt incluse trei proiecte de hotărâre, iar, la patrulea, a fost introdus pentru o ordine de zi suplimentară.
Sunt prezenţi 25 de consilieri locali. Viceprimarul Ionuţ Rusu nu participă, fiind în concediu medical.
Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Studiului de Prefezabilitate privind realizarea sistemului de canalizare, care să includă si solutii pentru preluarea si deversarea apelor pluviale în cartierele: Compozitori, Coiciu, Baba Novac, Universitate si Palazu Mare din municipiul Constanţa a fost aprobat cu 25 de voturi.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general aferente proiectului “Creare sistem de canalizare pluvială în cartierele Palazu Mare și Universitate” a fost aprobat cu 25 de voturi pentru.

Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general aferente proiectului “Creare sistem de canalizare pluvială în cartierele Coiciu, Baba Novac și Compozitori” a fost aprobat cu 25 de voturi.
Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici în etapa PAC, PT, DDE, CS pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea și modernizarea Bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân” a fost aprobat cu 25 de voturi.

Baza renovată ar putea asigura condiţii mai bune pentru animalele fără stăpân, asigurarea de asistenţă medicală permanentă, a hranei şi a apei potabile şi a unui loc de odihnă ferit de intemperii. De asemenea, clădirea va fi prevăzută cu un birou de adopţii, iar persoanele care doresc să adopte un animal de companie vor putea să facă un tur al zonei de cazare, pentru a alege un câine. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 11 milioane lei.









Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7815 secunde