Serviciile PayPoint, acum și în magazinele cora

2592
Serviciile PayPoint, acum și în magazinele cora - serviciilepaypoint-1412789207.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna aceasta, serviciile oferite de PayPoint România sunt disponibile în toată rețeaua de hipermarket-uri cora, ca urmare a acordului de colaborare semnat între cele două companii. Astfel, clienții cora pot efectua prin PayPoint o gamă largă de plăți, simplu, sigur și rapid, precum cele pentru facturile de utilități, facturile emise de operatorii de telefonie, internet și cablu, asigurări și rate, alături de operațiuni de încărcare electronică.


Pentru a efectua o plată, consumatorii trebuie doar să se prezinte într-unul din cele 12 hipermarket-uri cora din întreaga țară, la punctul unde este marcată disponibilitatea serviciilor PayPoint, să comunice operatorului ce plată doresc să efectueze, iar acesta se va ocupa de tranzacție și de încasarea în numerar a banilor. Consumatorii nu sunt condiționați de achiziționarea unor articole din magazine și nu există comisioane pentru tranzacționări, serviciul fiind gratuit. Toată operațiunea se realizează rapid și sigur, plata fiind confirmată prin eliberarea unei chitanțe cu toate detaliile tranzacției. Clienții pot efectua tranzacții șapte zile pe săptămână, în intervalul orar 8,00 - 22,00.


"Parteneriatul semnat cu cora reprezintă un nou pas mare făcut de PayPoint în direcția deservirii unui public cât mai numeros, din toată țara, marcând totodată intrarea companiei pe segmentul hipermarket-urilor", a declarat Mugur Dogariu, managing director PayPoint România. "cora adaugă mereu, prin Punctul de Beneficii, noi facilități pentru clienții săi. Știm că în ziua de astăzi, oamenii sunt foarte ocupați, motiv pentru care ne dorim ca atunci când vin la cora să știe că nu își fac doar cumpărăturile săptămânale, ci pot rezolva mult mai multe alte lucruri, cum ar fi și plata facturilor prin PayPoint. Adăugând această nouă facilitate, cora își dezvoltă conceptul «totul sub același acoperiș»", a explicat și Marilena Cîr-steanu, responsabil Serviciu Card cora și Punctul de Beneficii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Iunie 2014
Stire din Social : Luna CORA, luna inimilor deschise
Miercuri, 06 August 2014
Stire din Sănătate : Campania Cora, un succes
Pagina a fost generata in 0.4203 secunde