Concurs Serviciu de transferuri Eurogiro Cash International pe relația Germania-România

242

Articole de la același autor

Poșta Română pune la dispoziția clienților o nouă cale de transmitere a banilor din Germania către beneficiarii din România, serviciul de transfer de bani Eurogiro Cash International (E.C.I.), pe relația Germania-România. Aceasta permite clienților să primească numerar, din Germania, la ghișeul oficiului poștal. Tranzacțiile se realizează în sistem rapid și în condiții de siguranță a sumelor bănești având ca suport un sistem electronic de transfer de sume.
Valoarea maximă admisă a unui transfer E.C.I. sosit spre achitare, din Germania este de 550 de euro, iar banii pot fi ridicați de beneficiari prin toate oficiile poștale informatizate din România, indiferent de domiciliul acestuia.
Pentru ridicarea sumei transmise, destinatarul trebuie să cunoască în acel moment o serie de informații transmise de către expeditor și trebuie să prezinte un act de identitate valabil.
Plata transferului E.C.I este disponibilă în două zile lucrătoare de la data depunerii sumei la oficiul poștal din Germania. Expeditorul poate stabili o altă dată de plată, dar nu mai devreme de două zile de la data depunerii și nu mai târziu de 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Martie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Marţi, 02 Martie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.7084 secunde