Sfaturi avantajose pentru închirierile de sezon

191

Articole recomandate

Chiar dacă perioada de vârf a trecut, gloria Constanței nu se oprește aici. Orașul este unul la mare căutare în ceea ce privește închirierea, arată statisticile. Nu te baza numai pe asta. Dacă dorești să îți închiriezi apartamentul, ține cont de sfaturile experților imobiliari de la compariimobiliare.ro pentru a obține și un preț bun. Iată care este strategia. 




Alege perioada potrivită

Dacă închirierea nu depinde de eliberarea apartamentului ține cont că ai toate șansele să închiriezi mai ales în perioade cheie. Acum că vara a trecut, la fel ca și valul de turiști, închirierea poate viza anul universitar în mod special.

De asemenea, orientează-te după piață, care sunt cerințele în materie de apartamente de inchiriat Constanta. Prețul cerut trebuie să fie raportul echilibrat între ceea ce oferi și ceea ce piața dictează. În cadrul platformei compariimobiliare.ro vei găsi spre exemplu, între cele 2,7 mii de apartamente, anunțurile acutalizate ale zonei. Media pe piață este aproape de 1000 €/mp, deși depinde foarte mult zona. Așadar, cea mai ieftină este cea de Nord-Vest sau Miga cu 674 €/mp. La polul opus se află zone precum Anda, Boema sau CET, ce încep cu pragul de 800 și se încheie cu peste 900. Cea mai scumpă este zona falezei, Piață Ovidiu sau Viile Noi. Iar dacă ai în vedere zona universității estimările arată un preț de 700 de euro.

Raportat la ce dotări are apartamentul dorit a fi închiriat, prețurile vor varia. Ține cont nu numai de poziționare, ci și de utilități, avantaje și dezavantaje, raportul între costuri întreținere și eficientă termică spre exemplu. Așadar, cu sinceritate, negocierea este și strategia cea mai plauzibilă și acceptabilă între cele două părți, chiriaș și proprietar.

Investește în imagine

Aparte de un anunț bine formulat, corect, coincis, chiriașii interesați vor dori să vină la proba cea mai importantă și anume în vizită. A vedea la fața locului ce corespunde între anunț și realitate este un pas crucial. 




Este de preferat să faceți ceva investiții sau să formulați oferta de închiriere în așa fel încât viitorii chiriași să poată face modificări de dotări din banii de chirie ce îi datorează lunar. La ora actuală, chiar și un apartament modest este de așteptat să dispună de izolație termică, de tâmplărie PVC, precum și de curățenie și minime dotări de genul aparatelor electrocasnice. Pe lângă toate acestea, un strat de var, o curățenie impecabilă sunt incluse în ecuație. 


Pasul final, contractul

Când ați ajuns la partea de înțelegere și veți redacta contractul, de preferat pentru că vă pune la adăpost și vă ferește de orice posibil conflict chiar și financiar între părți, detaliile sunt de asemenea importante. Asumați-vă toate drepturile precum și îndatoririle, suma, plata, termenii și condițiile de utilizare ale apartamentului închiriat. Asta va oferi și siguranță ambelor părți.

Disponibilitatea este un factor cheie în intenția de a închiria un apartament. Dovadă o veți face la toți pașii, de la momentele propuse pentru ca viitori chiriași să viziteze locul și până la amabilitatea cu care tratați colaborarea. În sprijinul tuturor celor care doresc să realizeze la nivel profi închirierea oricărui tip de spațiu, compariimobiliare.ro oferă un ghid detaliat prin actualizările constante pe care le prezintă. Veți găsi de asemenea, numeroase oferte de închiriere și pentru alte orașe mari ale țării, 5.800 în București, 322 în Timișoara, 952 în Iași sau 2400 în Cluj.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1745 secunde