Sistemul de bike sharing, din Constanţa, din nou funcțional. Cum vă puteţi plimba gratuit, cu bicicleta

304
Sistemul de bike sharing, din Constanţa, din nou funcțional. Cum vă puteţi plimba gratuit, cu bicicleta - xsistemuldebikesharing-1646309476.jpg

Articole de la același autor

Cele 390 de biciclete puse gratuit la dispoziție de Primăria Constanța sunt din nou disponibile în municipiu. Pentru a putea să le luaţi la plimbare, trebuie să mergeţi la una dintre staţiile din oraş, să alegeți un slot liber cu LED de culoare verde, să apropiați cardul de cititorul din partea dreaptă a acestuia şi, când se aude semnalul sonor, se deschide poarta iar LED-ul este de culoare portocalie. Doar în acest moment puteți cupla bicicleta - se împinge doar de coarne, nu blocați citirea electronică. Poarta se închide automat.

Ulterior, verificați blocarea corespunzătoare a acesteia prin tragerea bicicletei înapoi. Dacă bicicleta poate fi scoasă, se încearcă andocarea bicicletei la altă poartă până este returnată corespunzător. Daca bicicleta nu poate fi împinsă pana în capăt, verificați să nu fie farul lăsat sau alt impediment. Verificați că led-ul porții este de culoare verde. Dacă după andocarea bicicletei led-ul porții este de culoare roșie, trebuie să contactați un operator call-center, la numărul de telefon 0371/787.778.

„CT BIKE s-a dovedit a fi un proiect de succes la Constanța – au fost emise peste 17.000 de carduri de utilizator iar anul trecut s-au efectuat peste 63.000 de trasee. Vă rugăm să folosiți bicicletele corect, să le returnați în mod corespunzător și să respectați regulile de conduită în trafic. Nu uitați că o bicicletă nereturnată corect rămâne responsabilitatea dumneavoastră”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5668 secunde